Om Företaget
Reclaimit AB grundades 1999 av entreprenörerna Håkan Johansson och Jörgen Dernbrant, då under namnet ETTnoll Design AB. Bolaget har sedan dess utvecklat systemlösningar för att hantera olika typer av after sales, där returer och reklamationer, service och reparationer samt frakter och transporter har dominerat. Det som alltid har drivit Reclaimit framåt är insikten om att ”nöjda kunder alltid kommer tillbaka”. Därför vill vi alltid ligga i framkant när det gäller att med hjälp av smarta IT-lösningar hjälpa handlare att skapa kostnadseffektiva och effektiva processer för hantering av returer, reklamationer, serviceärenden och logistik.

Vår MISSION – vi gör krävande reklamationer till en enkel, lönsam och uppskattad process – går som en röd tråd genom hela vårt företag, våra tjänster och produkter.

Våra KÄRNVÄRDEN – effektivt, engagerat och tryggt innebär bland annat att våra system och tjänster alltid ska leda till en förbättrad effektivitet för handeln och dess kunder, oavsett det gäller tid, resurser, hantering eller kostnader. Vi är alltid lyhörda för handelns behov när det gäller att anpassa våra system och tjänster. Vårt engagemang är både stort och genuint. Dessutom ger vår mångåriga erfarenhet, våra väl beprövade system, vår höga kompetens och serviceinriktade medarbetare en trygghet för våra kunder.

Därför kan vi med stolthet erbjuda våra kunder trygga och användarvänliga lösningar för after sales, med handelns lönsamhet i fokus.

Håkan Johansson
VD